Gratis verlagen van de WOZ-waarden. Specialist op het gebied van WOZ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

/ / 62

Private Message
Advert #14524
Website - klik hier >>


Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 24.000 tevreden klanten is Previcus Vastgoed het grootste WOZ-bureau van Nederland. Als specialist en marktleider in WOZ-bezwaar en beroepsprocedures realiseren wij grote besparingen voor onze klanten. Wanneer de WOZ waarden wordt verlaagd, bespaart de klant namelijk op diverse (gemeentelijke) belastingen. Afhankelijk van de grote van de verlaging kan een besparing al snel oplopen tot honderden euroโ€™s per jaar!

Doordat de gemeente bij een WOZ-waardering onvoldoende rekening houdt met (of niet op de hoogte is van) de huidige onderhoudstoestand, negatieve omgevingsfactoren en gebreken aan een woning worden er jaarlijks veel fouten gemaakt. Het goed waarderen van onroerend goed is een echte specialisatie, onze specialisatie.

Gratis, hoe kan dat?

Previcus Vastgoed kan deze dienstverlening gratis aanbieden omdat de gemeenten de gemaakte kosten moeten vergoeden. Wordt de WOZ-waarde naar aanleiding van een WOZ-bezwaar verlaagd dan is de gemeente wettelijk verplicht onze gemaakte kosten te vergoeden. Wordt de WOZ-waarde niet verlaagd dan is dit het risico van Previcus Vastgoed. De dienstverlening is daardoor geheel gratis!