Vet verbranden en het verminderen van cellulitis met EMS en Ultrasone Therapie voor een blijvend resultaat!

/ / 132

Private Message
Advert #15470
Website - klik hier >>

Deze Ultrasonic Body Sculpture met echografische functie maakt natuurlijke afbraak van vetcellen mogelijk.

  • Pijnloze en goedkope behandeling
  • Draagt bij aan permanente resultaten
  • Natuurlijke afvoer van vetcellen
  • Alternatief voor liposuctie
  • Helpt cellulitis te verminderen

Gebruiksaanwijzing EMS Ultrasonic apparaat:

  1. Stap 1. Voor de behandeling eerst de huid goed reinigen en drogen. Daarna de te behandelen zone/zones insmeren met onze Contact Gel.
  2. Stap 2. Druk op de functie Sonic, het lampje brandt rood. 1 x op de Sonic knop drukken voor een lage (L) intensiteit, 2 x drukken voor een hoge (H) intensiteit. De lage intensiteit is geschikt voor het gezicht, de hoge intensiteit voor andere delen van uw lichaam zoals armen en benen.
  3. Stap 3. Op bladzijde 6 en 7 van de bijgesloten engelse gebruiksaanwijzing kunt u zien op welke wijze u de massage moet toepassen.
  4. Stap 4. Masseert u de te behandelen zone met korte halen net zo lang tot de gel in uw huid is ingetrokken. Naar behoefte kunt u de gel meerdere keren op uw huid smeren. Ultrasonic is een behandeling waarbij u niets hoeft te voelen, de behandeling werkt namelijk op geluidsgolven. Om te testen of Ultrasonic werkt druppelt u een paar druppels water op de behandelkop. Als u het water ziet bubbelen dan werkt de Ultrasonic.
  5. Stap 5. Per behandelzone maximaal 10 minuten, deze tijd gelieve niet te overschrijden. Het apparaat maximaal 30 minuten per dag gebruiken.

Vermijd beenderige zones zoals jukbeenderen, knieรซn etc.

Het is belangrijk dat u gedurende de dag goed water drinkt.