Bescherm je IP-adres van je computer tegen hackers en overheden met VPN

/ / 96

Private Message
Advert #14560
Website - klik hier >>

Wat is een VPN precies. Als je het internet opgaat, doe je dit met een uniek IP-adres. Je kunt dit adres vergelijken met je telefoonnummer. Het IP-adres is als het ware de persoonlijke identificatiecode van jouw internetverbinding. Het staat op jouw naam en adres. Je bent herkenbaar en te traceren bij alles wat je doet als je online gaat โ€“ tenzij je een VPN gebruikt.
.
De afkorting VPN staat voor Virtual Private Network. Dit โ€˜virtuele privรฉnetwerkโ€™ stelt je in staat om je dataverkeer via een versleutelde, beveiligde verbinding naar een externe VPN-server te sturen. Van daaruit wordt het dataverkeer dan weer het internet op gestuurd. VPN maakt je persoonlijke IP-code onherkenbaar door als tussenschakel te fungeren. Tevens kun je gemakkelijk met je iPhone en/of SmartPhone gebruik van het VPN netwerk, zodat ook jouw telefoon beveiligd is.
.

Hoe maak je zelf gemakkelijk gebruik van een VPN?

Het is heel eenvoudig om zelf gebruik te maken van een VPN. Om te beginnen sluit je een abonnement af bij de VPN-aanbieder. Dit kan je heel gemakkelijk en snel online doen, waarna je direct de benodigde VPN-software (apps) kunt downloaden en installeren. Nu heb je toegang tot het servernetwerk van de VPN-provider. Met enkele klikken maak je vervolgens verbinding met een VPN-server. Dit kunnen servers over de hele wereld zijn. Vanaf dat moment loopt al je internetverkeer via de beveiligde VPN-verbinding en kan je veilig, vrij en anoniem gebruikmaken van het internet.

Ervaar de meest veilige en beste VPN-service. Voor meer informatie ga naar de website!