Gratis advertentie plaatsen met websitelink. Tips voor een opvallende advertentie

gratis advertentie met gratis linkGratis adverteren? Kom bij ons! Je kunt een gratis advertentie plaatsen en liefst met jouw eigen tekst om ook nog hoog te scoren in Google. Als je tekst van een ander kopieert zal de index van Google jouw advertentie laag ranken in de zoekresultaten. Google kan direct zien of jouw tekst origineel is. Enkele tips om je advertentie zo hoog mogelijk in Google te laten verschijnen zijn in principe niet zo moeilijk.

 

 

 

 

 

 

Hoe krijg je een gratis advertentie hoog in Google

  1. Schrijf een tekst met de volgende indeling: het probleem, de oplossing, het resultaat en de verwijzing naar de website.
  2. Zorg altijd dat het probleem in/of de oplossing in de titel van de advertentie staat. Dit omdat de combinatie zoekwoorden zijn waar mensen gericht naar zoeken in Google.
  3. Het is ook mogelijk om linken in de advertentie te plaatsen, door tekst of een afbeelding te selecteren en er een link in te plaatsen.
  4. Maak het uiterlijk van de advertentie aantrekkelijk door er fotoโ€™s van voorbeelden van het probleem en de oplossing toe te voegen.
  5. Upload niet te grote fotoโ€™s, omdat ze automatisch worden gedeeld in Socialmedia. Fotoโ€™s groter dan 500 x 500 komen maar half in beeld te staan in de Socialmedia.

Hoe werkt het gratis adverteren bij PetroNella

Heel makkelijk! Rechts boven in het scherm staat een link โ€œregisterenโ€. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt al direct een advertentie op stellen met de mogelijkheid een gratis een link naar de website toe te voegen. De advertentie blijft een maand op de website staan. Daarna heb je nog een week de mogelijkheid de advertentie weer gratis te verlengen. Wij bieden deze gratis dienst aan in ruil voor gebruikers commentaar over de adverteer ervaringen op onze site en wat absoluut irritant is of verbetert moet worden om de website gebruikersvriendelijk te maken. Uiteraard is dit niet verplicht maar wel heel erg welkom! Stuur jouw bevindingen naar info@petronellas.nl of in de reply dat de advertentie is geplaatst. Alvast bedankt namens Team PetroNella!