Originele cadeautips voor iedereen en alle gelegenheden. Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?

Voor elke gelegenheid kun je wel online een gepast cadeau bestellen. Maar wat koop je voor iemand die alles al heeft? Som is het lastig om in dit geval de juiste keuze te maken. Toch zijn er cadeaus waar zelfs iemand die alles al heeft, erg blij is. Denk daaraan bij praktische cadeaus of zeldzame items. Wij geven wat cadeautips waarmee je makkelijker een keuze kan maken.

Cadeautips voor iemand die alles al heeft

Iemand die alles heeft verlangt meestal naar opbergruimte, omdat er soms heel veel spullen zijn. ย Dus opbergsystemen zijn altijd een welkome verrassing. Kies een opbergsysteem dat bij de inrichting van de persoon aan wie je het cadeau geeft.

Iets om samen te doen als cadeau!

Een absolute aanrader om iemand die alles heeft cadeau te doen is een gezamenlijk daguitje. Tevens ook heel erg leuk voor iemand die niet alles heeft. Een gezamenlijk uitje heeft een persoonlijke betekenis, waarmee je mooie herinneringen kunt vastleggen en nog vaak aan terug kunt denken. Voor veel mensen met een hechte familie het perfecte cadeau!

Cadeaukaart geven om samen of alleen ergens naartoe te gaan, iets te kopen of een abonnement.

Meer ideeรซn om iemand cadeau te geven is bijvoorbeeld een museumjaarkaart, abonnement, een dineer-bon, een festivalkaart of een filmkaartje. Je kunt daarbij denken aan de interesses van de persoon die je de kaart wil gaan geven. Ook niet onbelangrijk is of deze persoon een partner of echtgenoot heeft, omdat het dan een kaart voor 2 personen moet zijn.

Een cadeau voor iemand die veel fietst is het leuk om iets te geven wat te maken heeft met fietsen en bovendien praktisch is in het gebruik. Bijvoorbeeld iets waarmee je de fiets aan de muur kan bevestigen, Fietstassen, goed slot etc.
cadeautips voor iemand die alles heeft

Een perfect cadeau waar iedereen blij mee is zijn tijdschriftabonnementen

Wat ook zeer welkom is als cadeau is een abonnement op een favoriet tijdschrift. Bij kinderen is het super leuk om ze een abonnement op de Donald Duck te geven. Voor iemand die van Mode houd is het heel erg fijn om een abonnement te krijgen op de Fashion Chick, omdat het blad je op de hoogte houd van de laatste modetrends. Autofanaten zijn heel erg blij met bijvoorbeeld de Autoweek magazine en architecten met de woonbladen. Kortom een waardevol cadeau! Voor alle interesses is er een tijdschrift voor handen.

Cadeautips voor romantische cadeaus.

1x per jaar is het Valentijn en je wilt jouw geliefd heel graag duidelijk maken dat je onvoorwaardelijk van hem of haar houd door een cadeautje te kopen. Soms kun je moeilijk inschatten waarmee je jouw geliefde echt blij kunt maken. Cadeautjes met hartjes doen het altijd erg goed, als expressie van de liefde. Bijvoorbeeld een kaarsje in de vorm van een hartje, een beker met hartjes of liefdestekst, een kussentje of een lampje in de vorm van een hartje. Allemaal leuk om te geven, maar sommigen willen daar nog een schepje bovenop doen door een mooi sieraad, zoals een ring, armband of ketting cadeau te doen.

Nog enkele cadeautips op onze website bekijken