Tijdschriften met oplossingen voor diverse problemen

tijdschriften voor elk probleemWeet je het nog? De leesmap. Bijna half Nederland was lid van de leesmap, omdat je dan alle tijdschriften kon lezen zonder en i.p.v. het gelezen tijdschrift weg te gooien deze werd opgehaald. Vervolgens kreeg je elke week weer nieuwe tijdschriften. Daardoor miste je niets. Elk gezinslid had haar of zijn favoriet. Maar helaas tijd veranderen. Steeds meer tijdschriften zijn digitaal geworden en kun je op je computer of beeldscherm jouw favoriete tijdschrift,

Je kind helpen om betere resultaten te halen op school

We zijn vergeten hoe belangrijk het tijdschrift of een boek in die tijd was. Doordat we veel leesten waren we ook veel beter in de Nederlands taal en kinderen konden toe beter op school meekomen, doordat ze bijvoorbeeld de Donald Duck of de Tina elke week leesten. Nu is dat anders, kinderen zijn steeds vaker bezig met spelletjes op de computer, omdat ouders tijdschriften niet meer belangrijk vinden, maar dat is echt een gemiste kans. Doordat je kinderbladen aanschaft leer je kinderen lezen, waardoor ze makkelijker de taal gaan beheersen, dus beter kan leren op school.

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je woning

Je wilt jouw woning zo inrichten dat het gezellig en stijlvol is, maar je hebt geen idee hoe en welke kleuren. Je hebt het wel ongeveer in je hoofd, maar niet precies, dus vaak is jouw keuze van stijl achteraf toch teleurstellend. In welk interieur voel jij je helemaal thuis? Om dit probleem op te lossen zijn er de woon bladen zoal VT Wonen, Libelle, Margriet en Scandinaviรซr Living zijn Woonmagazines met prachtige fotoโ€™s van interieurs waaruit je kunt kiezen. Aan inspiratie geen gebrek. Alle inrichtingsstijlen van klassiek tot modern met daarbij een beschrijving, hoe je jouw keuze kunt bewerkstelligen.

Huishoudelijke problemen oplossen en handige huishoudtips

Vuile vitrage weer prachtig wit, door een kunstgebit bruistablet. Klikt simpel maar het werkt echt. De bruistabletten lossen al het vuil op zonder dat je bleekmiddel moet toevoegen. Bleekmiddel maakt de gordijn licht geel en dat is zonde. Een halve dag weken met een halve emmer water en 3 kunstgebit bruistabletten en daarna in de wasmachine. Het resultaat is geweldig!! Tevens vaart wit ondergoed en witte kleren hier ook wel bij. Makkelijk kauwgom verwijderen met pinda kaas. Nooit geweten dat pindakaas kauwgom oplost! Zo heeft het veelzijdige weekblad Libelle of Margriet steeds weer van die handige tips, waarvan je het bestaan niet eens wist. Buiten dat er ook gezellige artikelen in staan is dit blad ook zeer waardevol voor alle huishoudelijke problemen, zoals gevarieerd of dieet koken, goed strijken, schoonheidstips voor problemen van de huid en nog veel meer.

Tips voor een gezonde moestuin

Je hebt een moestuin en je wilt deze graag optimaal verzorgen, zodat je vruchten kan plukken van jouw harde werk. Het probleem is vaak dat de kennis ontbreekt, waardoor het soms maar niet wil lukken om de door jouw beoogde resultaten behalen met sommige groentes. Zoals sla, bloemkool, wortelen, noem het maar op. Ook voor dit probleem zijn de tuinbladen een oplossing. In de tuinbladen staat precies beschreven wat je moet doen om prachtige groentes op tafel zetten. Tevens staan er ook nog recepten in om variatie aan te brengen in je eetpatroon. Kortom een waardevol blad voor de moestuinenliefhebber.

Auto tijdschriften speciaal voor autoliefhebbers

Een autoblad met tips voor het onderhoud en de nieuwste modellen van alle merken. Als autoliefhebber wil je graag goed op de hoogt zijn van de autowereld. Voor deze doelgroep zijn er verschillende autobladen waar ze aan informatie niets te kort komen. Van onderhoud tot de nieuwste technologie op het gebied van alle auto merken, kun je echt je hart ophalen.

praktijkgerichte tips voor karpervissers

Deze magazine is door echte karpervissers gemaakt om andere karpervissers te helpen. Elke uitgave staat vol met de mooiste belevenissen, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Elk artikel is voorzien van een schitterende foto en illustratie, om de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Het is alsof je er zelf bij bent geweest!

Tijdschriften, boeken en magazines op deze website bekijken? Klik hier