Schoonheidstips die zijn bewezen en echt werken. Tips voor huid en haar problemen

Er zijn duizenden schoonheidsproducten op de markt, goedkoop en duur. Alle producten beloven van alles, maar de werkelijkheid is toch vaak anders of in sommige gevallen teleurstellend. Het is toch leuk schoonheidstips te proberen dat niet alleen goedkoop is maar wellicht wel het gewenste resultaat oplevert. dat jij voor ogen hebt.

Effectief middel ย voor wallen en opgezwollen oogleden

Opgezwollen oogleden is erg vervelend, maar ook daarvoor zijn er wat effectieve schoonheidstips die dit probleem direct aanpakt. Namelijk komkommer. Komkommer heeft een vocht afdrijvende werking, waardoor het direct verzachtend werkt op bijvoorbeeld een verbrande huid of op opgezwollen oogleden. Leg op elk oog een schijfje komkommer en ga lekker 30 minuten liggen op de bank en laat de heilzame stoffen van de komkommer zijn werk doen. De huid wordt niet alleen gekalmeerd, maar pakt tevens alle ontstekingen van je huid aan, omdat het ook nog desinfecterende werkt.

UV bescherming voor je oogleden die niet prikt

Deze schoonheidstips zijn bewezen en werken het meest effectief bij alle problemen met je oogleden. Omdat oogleden extra kwetsbaar zijn is het aan te raden om deze te voorzien van een UV filter. De meest mensen doen dat niet omdat het prikt in de ogen, maar toch is juist dit heel erg belangrijk om rimpelvorming rond je ogen tegen te gaan. Ook voor dit veelvoorkomende probleem is er een speciale UV creme voor ogen en lippen die niet prikt bij gebruik. Een dun laag je met een hoge UV factor voldoet genoeg.

Schoonheidstips voor een heerlijk zachte huid na het baden

Heb je een zeer droge lichaamshuid na het baden en gebruikt je altijd bodylotion om je huid te hydrateren? Dan is de volgende schoonheidstips zijn wellicht iets voor jouw! Voeg voordat je in je bad stapt 2 liter karnemelk toe aan het badwater. Karnemelk heeft de eigenschap ontvettend te werken op de huid, waardoor deze beter het nodige vocht opneemt. Het resultaat is dat de huid na het baden al heerlijk zacht aanvoelt. Als extra kun je dan nog een hydraterende bodylotion of olie gebruiken, die ook meteen veel beter intrekt.

Tips voor prachtige witte tanden zonder te bleken

Deze behandeling is geschikt om tanden direct witter te maken. Bakpoeder lost direct plakaanslag op en maakt je tanden aanzienlijk witter, maar doe dit maar eenmalig, omdat het bakpoeder ook een klein laagje van je tandglazuur af haalt. Hetzelfde effect heeft het zwarte actieve koolpoeder. Actief koolpoeder of tandpasta heeft dezelfde eigenschap. In tegenstelling tot bakpoeder lost deze poeder het vuil op en schuurt geen laagje van het glazuur af, dus kun je het dagelijks gebruiken.

Een middel tegen ruwe ellebogen

Het kan ook erg vervelend zijn als je ruwe ellebogen hebt, vooral als andere dat ook kunnen zien. Ook hiervoor is de goedkope oplossing om je ellebogen 10 minuten in een 2 halve citroenen te leunen. Extra is de crรจme die je voor jeย  handen gebruikt je ellebogen nog even in te smeren.

Het beste middel tegen schrale lippen

Heb je last van schrale lippen, dan is deze tip wellicht iets voor jou. Zeer effectief is honing, omdat honing vitamines, mineralen en eiwitten bevatten. Bovendien bevat honing stoffen die vocht vasthouden, waardoor schraalheid direct verminderd. Tevens werkt het ook tegen koortsuitslag, omdat honing ook nog een ontstekingsremmende werking heeft. Na de behandeling met honing kun je nog een Labello met een UV filter ter bescherming aanbrengen. Resultaat van deze behandeling is prachtige goed verzorgde volle lippen!

Hoe verbeter je de vochtopname van je huid

Een huid die slecht vocht opneemt, wat kun je daar aan doen? Een extreem droge huid heeft de eigenschap, slecht vocht op te nemen. De oplossing voor dit probleem is zoout uit de dode zee. Voor je gezicht zijn er maskers met dode zee zout. Voor je lichaam kun je 500 gram zeezout aan het badwater toevoegen. Na het baden moet je direct smeren met een hydraterende body lotion. Doordat het zout als het ware dode huidcellen die verstoppingen veroorzaken in de huid opent, daardoor trekt de bodylotion of olie sneller in de huid. Resultaat een goed gehydrateerde en zachte huid die heerlijk aanvoelt.

Haar bleken zonder het te beschadigen

Je wilt graag je haar blonderen, maar wat je tegenhoud is dat het schadelijk is voor je haar. Bleken met peroxide is een aanslag op de gezondheid van je haar. Als je haar al poreus is wordt het ook ten stelligste afgeraden door kappers. Wil je toch je haar lichter hebben, is ook daarvoor een relatief makkelijke oplossing voorhanden. De combinatie van Citroen en zon lichten je haar een aantal tinten op, omdat het fruitzuur de haar schubben sluit. Het resultaat is dat je haar enorm gaat glanzen, waardoor je haar lichter lijkt. Na deze behandeling goed wassen en een voedend haarmasker gebruiken.

Schoonheidstips waardoor je haar gaat glanzen

Dof en poreus haar laten glanzen, maar dat moet je wel weten hoe. Je hebt alles al geprobeerd en het probleem wordt alleen maar erger. Veel mannen en vrouwen kampen met dor en droog haar al dan niet van permanent of veel verven.

De beste behandeling van dor en droog haar is pure arganolie. Voor je gaat slapen masseer je de hoofdhuid en je haar goed in met arganolie, paar druppels goed door het haar kammen, douche-kapje op om het beddengoed schoon te houden en je kunt gaan slapen. De volgende morgen was je het haar 2x met een diep reinigende shampoo. De olie heeft de hele nacht de rijke voedingstoffen, zoals vitamine E en antioxidanten laten opnemen in de haren en de hoofdhuid. Na het wassen staan de goed gereinigde haar schubben open. Om de haar schubben weer te sluiten is het nodig om na te wassen met een conditioner of een haarmasker. Resultaat is prachtig glanzend en zacht haar!

Wat kun extra doen om nog meer glans te krijgen op je haar? Wat naast een goede verzorging nog extra werkt is het dagelijks borstelen van je haar met een zachte varkenshaar borstel. Hierdoor ga je statisch haar tegen, waardoor je haar snel vet wordt.

Facelift effect zonder een operatie

Een slappe gezichtshuid strakker maken, we willen het allemaal. Nog niet aan een operatie toe en toch je gezichtshuid stakker maken? De oplossing voor dit probleem is gezichtsgymnastiek, om dat dit ook werkt als een facelift, maar dan zonder een operatie.

Een slappe huid mist de broodnodige voeding. Maar welke voeding heeft je huid nodig en kun je een slappe huid nog wel behandelen? Echt helemaal terugdraaien van verslapping is zonder operatie nog niet zo makkelijk. Maar geef niet op want je kunt nog veel schade beperken en verbeteren. Een absolute aanrader is pure arganolie. Arganolie bevat antioxidanten, vitamine en mineralen die het beste worden opgenomen in onze huid. 2x daags een paar druppels goed in masseren doet echt wonderen. Littekens en rimpels worden als het ware weggegomd en wondjes en ontstekingen genezen. De huid hersteld zich op wonderbaarlijke wijze en voelt zachter en steviger.

.

Slappe spieren in je gezicht trainen

Belangrijke schoonheidstips voor gezichtsgymnastiek oefeningen. Ga elke dag voor een spiegel zitten en je mondhoeken zover mogelijk optrekken naar je oren en dat 10 seconden vasthouden. Herhaal deze oefening 10x aan elke kant. Je voelt als get goed is spieren in je hals en in je gezicht. Daarna tuit je je lippen en kijkt 3 minuten naar het plafond. Doe dit 2 x per dag en het resultaat is na een aantal weken werkelijk verbluffend. Je huid lijkt zich opnieuw te spannen en je ziet er aanzienlijk beter uit.

Om goede resultaten te behouden is het van essentieel belang om je gezicht en hals na een behandeling goed insmeert met een hoog UV filter, om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Klik hier om de beauty webshops op onze website te bekijken